Roshield Romania comercializeaza doua tipuri de viziere – scuturi faciale: viziere de protectie faciala Standard si viziere de protectie faciala Premium.

Vizierele de protectie faciala Roshield sunt reutilizabile, dezinfectabile, confortabile si antialergice, create pentru prevenirea contactului cu particule de stranut sau respiratie, precum si cu sange sau lichide organice si chimice.

In categoria viziere – scuturi faciale gasiti produse avizata medical de catre Ministerul Apararii Nationale, Centrul de Cercetare Stiintifica pentru Aparare si Ecologie.

Viziera de protectie faciala Roshield Standard si cea Premium ofera protectie 100%, fiind special create pentru prevenirea contactului facial cu substante precum sange, lichide organice sau chimice si cu particulele expirate in urma respiratiei sau stranutului.

Viziera de protectie faciala Roshield Premium este rabatabila 90 grade.

Vizierele de protectie faciala Roshield sunt reutilizabile, putand fi dezinfectate dupa fiecare purtare. Pot fi utilizate solutii pe baza de alcool, chiar si dezinfectantul obisnuit pentru maini.

Vizierele se pot dezinfecta cu produse pe baza de clor sau alcool prin stropire, scufundare sau pulverizare, apoi prin clatire cu apa.

Confectionate din material plastic de calitate, cu forme rotunjite, vizierele nu ranesc si sunt antialergice. Acestea asigura confort in timpul fiecarei purtari, indiferent de durata de utilizare. Au fixare ergonomica pe circumferinta capului, avand o marime universala.

Atat vizierele de protectie faciala Standard, cat si cele Premium sunt disponibile in 7 variante de culori (alb, albastru, galben, portocaliu, rosu, roz si verde).

Vizierele Standard sunt disponibile individual si in seturi de 3, 5 sau 10 bucati/set. Vizierele Premium sunt disponibile individual si in seturi de 3, 6, 9 sau 12 bucati /set.

-28%
New
43,00 lei TVA inclus
-17%
New
25,00 lei TVA inclus
-28%
New
43,00 lei TVA inclus
-28%
New
43,00 lei TVA inclus
-28%
New
43,00 lei TVA inclus
-28%
New
43,00 lei TVA inclus
-70%
New
15,00 lei TVA inclus
-28%
New
43,00 lei TVA inclus