Intrebari frecvente

Va rugam sa consultati sectiunea FAQ inainte de a ne trimite un mesaj.

Cum se comanda online?

Selecționați produsele dorite de pe site-ul nostru www.roshield.ro apăsând pe „Adaugă în coș”. Puteți regăsi și modifica lista de produse dorite în secțiunea „Coșul meu”. Pentru a finaliza comanda, completați formularul de comandă, indicând corect adresa de livrare. Alegeți modul de plată: Cu cardul bancar sau prin Plata la livrare. Odată ce comanda dumneavoastră a fost validată, veți primi un email de confirmare pe adresa de email înregistrată. Comanda dumneavoastră a fost înregistrată cu succes și transmisă depozitului nostru pentru pregătire și livrare.

Cat timp dureaza livrarea?

SameDay este compania care se ocupa cu transportul produselor și garantează livrarea acestora în maxim 2 zile lucrătoare. Livrarea se efectuează deci în general între 24 și 48 de ore de la momentul comenzii.

Se poate urmari comanda online?

Da! Odată ce comanda dumneavoastră a fost înregistrată, veți primi un email de confirmare a comenzii, iar în următoare 24 de ore, un SMS de la firma de transport (Sameday) care vă va specifica momentul livrării. În cazul puțin probabil în care nu primiți comanda după 24 de ore, vă rugăm să ne contactați.

Cum platesc online cu cardul?

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
– „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. Important de stiut!

Este perceput un comision pentru plata online?

Nu. Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 

Instagram

Instagram has returned invalid data.