45,00 lei TVA inclus

Set 3 Viziere de protectie faciala RoShield Standard, fabricate in Romania, reutilizabile, dezinfectabile, confortabile si antialergice, create pentru prevenirea contactului cu particule de stranut sau respiratie, precum si cu sange sau lichide organice si chimice.

Cu o greutate de doar 65 de grame si posibilitatea de reglare de la 45 la 66 cm, viziera de protectie faciala poate fi purtata pentru perioade indelungate si la orice varsta.

Viziera de protectie faciala, RoShield Standard, culoare albastru, fabricata in Romania, reutilizabila, dezinfectabila, confortabila si antialergica, creata pentru prevenirea contactului cu particule de stranut sau respiratie, precum si cu sange sau lichide organice si chimice. Cu o greutate de doar 65 de grame si posibilitatea de reglare de la 45 la 66 cm aceasta poate fi purtata pentru perioade indelungate si la orice varsta. Viziera cu protectie 100%, special creata pentru prevenirea contactului facial cu substante precum sange, lichide organice sau chimice si cu particulele expirate in urma respiratiei sau stranutului.
Set 3 Viziere de protectie faciala RoShield Standard

45,00 lei TVA inclus

Categorie: Etichete: ,