25,00 lei TVA inclus

Viziera de protectie faciala, RoShield Standard, culoare albastru, fabricata in Romania, reutilizabila, dezinfectabila, confortabila si antialergica, creata pentru prevenirea contactului cu particule de stranut sau respiratie, precum si cu sange sau lichide organice si chimice.

Cu o greutate de doar 65 de grame si posibilitatea de reglare de la 45 la 66 cm aceasta poate fi purtata pentru perioade indelungate si la orice varsta.

Viziera de protectie faciala, RoShield Standard, culoare albastru, fabricata in Romania, reutilizabila, dezinfectabila, confortabila si antialergica, creata pentru prevenirea contactului cu particule de stranut sau respiratie, precum si cu sange sau lichide organice si chimice. Cu o greutate de doar 65 de grame si posibilitatea de reglare de la 45 la 66 cm aceasta poate fi purtata pentru perioade indelungate si la orice varsta. Viziera cu protectie 100%, special creata pentru prevenirea contactului facial cu substante precum sange, lichide organice sau chimice si cu particulele expirate in urma respiratiei sau stranutului.
Viziera de protectie faciala Standard – albastru

25,00 lei TVA inclus